lunes, 27 de julio de 2015

Samuel Tarín i José Luís Navarro participen amb èxit al nacional de triatló mig ironamn


A finals de juny es va celebrar a València el Campionat d'Espanya de Triatló en la distància Mig Ironman on participaven dos joves del nostre poble ,Jose Luís Navarro Cervera i Samuel Tarín Cases .
La distància a recòrrer era 1900 metres de natació a la platja de La Malvarrosa, enllaçant amb un circuít de ciclisme de 90km per La Serra Calderona pujant a Nàquera, Porta-Celi i Bétera. Un circuit molt dur degut a les altes temperatures i el vent que bufava.
 Per a finalitzar els esperaven 21km de carrera a peu al llarg del Cau del Riu Túria on el termòmetre seguia pujant i el cos anava notant l'esgotament .
Jose Luís competia amb l'objectiu de baixar de les 5 hores 18 min que va fer l'any passat a Vitòria-Gastéiz , i ho va aconseguir parant el crono a les 4h i 39min .
Per altra banda, Samuel debutava en aquesta distància i es marcava com objectiu ser finisher, la qual cosa va aconseguir i a més baixant també de les 5 hores amb un temps de 4h 49min.
Després de tant de temps amb durs entrenaments a les tres modalitats estos dos joves han conseguit el seu objectiu. Enhorabona i a seguir disfrutant de l'esport i conseguir el vostres reptes .

No hay comentarios:

Publicar un comentario