martes, 10 de enero de 2017

Festa Sant Antoni



Divendres, 13 de gener
18:00h Trasllat de la imatge de Sant Antoni des del temple parroquial fins al dosel instal•lat en casa de la Sra. Vicenta Tarín Soler, en el carrer Remigio Benito número 18.
19:00h Entrada de pins desde el carrer Manolo Belenguer per Mestre Sala, Avda. Blasco Ibáñez i Metge Soler fins la Plaça de la Constitució.

Dissabte, 14 de gener
20:00h A la Plaça de la Constitució, cremà de la foguera per la Regina de les Festes, Carolina Algarra, i la seua cort d’honor. Es repartirà mistela entre el públic.

Diumenge, 15 de gener
11:00h Missa en honor a Sant Antoni Abat i benedicció de rotllos.
12:00h Romeria de Sant Antoni pels carrers Metge Soler, Sant Antoni, Macastre i Maestro Navarro fins la Plaça de la Constitució. L’ordre será el següent: imatge de Sant Antoni, rector i corporació municipal, animalets de companyia (gossos, gats, pardalets, …) i finalment carros i cavalleries.
Els animalets menuts es concentraran al carrer Maestro Navarro i les cavalleries al carrer Farmacéutico Peydró (carrer Molí) per eixir ordenadament darrere del sant.
Els carros i les cavalleries allargaran el trajecte pel carrer L’Antiga Fontanella i Avda. Severo Ochoa per a poder maniobrar be amb els carros. S’incorporaran a la romeria en el carrer Macastre. A continuació benedicció d’animals i repartiment de rotllos a la porta del temple parroquial.

14:00h A la Plaça Vicent Ribes paella gegant amb la col•laboració de la Caixa Rural. Tíckets a la venda a l’Ajuntament al preu de 2€.





No hay comentarios:

Publicar un comentario